ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΙΩΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ Δ.ΚΟΝΤΟ,ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΑΡΔΕΛΕΣ!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η περιβόητη συνάντηση του Δ.Κοντού,του Παπαγεωργίου και του Πανούλη.Λέγεται μάλιστα ότι έγινε σε ψαροταβέρνα γνωστού από την εμφάνιση του σε λιστα φοροφυγάδων που οι πληροφορίες λένε ότι ίσως και πριν το Πάσχα θα δοθεί εντολή να ανοίξουν οι λογαριασμοί του.
"Θα κατέβω μαζί σου υποψήφιος και θα σου φέρω και άλλους δύο" είπε στον Παπαγεωργίου ο Κοντός,βέβαιος ότι ο γραφικός υποψήφιος δεν θα κάνει ψηφοδέλτιο."Θα μου υποσχεθείς όμως ότι αν αλλάξεις γνώμη και δεν κατέβεις θα πάμε όλοι μαζί στο Γκιώνη"
Ο Παπαγεωργίου δέχθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα κι εκεί έγινε και συμφωνία στήριξης από το μπλογκ του Πανούλη,ο οποίος την ώρα της συζήτησης χλαπάκιαζε ένα πιάτο σαρδέλες με τα χέρια!
Μάλιστα λίγες ημέρες μετά ο κωλοτούμπας δημοσιογράφος που έβριζε και κορόιδευε τον Παπαγεωργίου μετέτρεψε τους 20 περίεργους που παραβρέθηκαν στην ανακοίνωση Παπαγεωργίου σε 100!!!
Μάλιστα φεύγοντας από την ταβέρνα την ώρα που πλήρωνε ο Παπαγεωργίου το λογαριασμό ο Πανούλης είπε με νόημα στον Παπαγεωργίου:
"Αυτό το κέρασμα ήταν μια καλή αρχή που πρέπει να έχει και συνέχεια" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου