ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΙΩΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ Δ.ΚΟΝΤΟ,ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΙΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ "ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ";

Σοβαρά προβλήματα δείχνει να δημιουργεί στο συνδυασμό του Γκιώνη στους Άγιους Θόδωρους η προσκόλληση του Παπαγεωργίου και του ... υποτιθέμενου συνδυασμού του με τους δύο υποψήφιους,στο ψηφοδέλτιο του Γκιώνη.
"Θα μας φορτώσει εδώ το μαιντανό;" λένε ακόμα και στενοί συνεργάτες του Γκιώνη την ώρα που στους Αγ. Θεοδώρους γελάνε με το γραφικό υποψήφιο.
Και δεν έχουν άδικο γιατί στους Αγιους Θόδωρους οι ομάδα του Γκιώνη έχει κάνει εκπληκτική δουλειά που τον φέρνει πρώτο με διαφορά με ποσοστό που μπορεί να πιάσει και το 50%
Που να μάθουν και το βιογραφικό του στενού συνεργάτη του Γκιώνη,του Δ. Κοντού που φέρνει τον Παπαγεωργίου στο συνδυασμό.
Μη χάσετε αύριο στο panopant το παρασκήνιο της συμφωνίας του Δ.Κοντού εεε. συγνώμη του Γκιώνη με τον Παπαγεωργίου.

1 σχόλιο:

  1. Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια αυτό,αλά θέλω να πω στον κύριο Κοντό ότι ο κύριος Παππαγεωργίου δεν είναι μαιντανός ,είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος πολύ αξιόλογος και δραστήριος ,περισσότερο από πολλούς άλλους .Μαιντανός μπωρεί να είναι ο εν λόγω κύριος χωρίς να τον γνωρίζω .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή